Σκοπός

sthlotheths  

Η ΒΗΡ έχει αναπτύξει και αναπτύσσει συνεργασίες με Πανεπιστήμια της Ελλάδος και του Εξωτερικού, με σκοπό τη συνεχή έρευνα και παραγωγή προϊόντων που βελτιώνουν την ισορροπία και υγεία των φυτών.  Επιτυγχάνουμε τη μείωση κόστους της καλλιέργειας, υψηλά ποιοτικά επίπεδα στην παραγωγικότητα και καλύτερη αξιοποίηση των δεσμευμένων στοιχείων του εδάφους.

Η μεγάλη σημασία των Χουμικών και Φουλβικών οξέων στη θρέψη των φυτών, έχει ωθήσει την βιομηχανία να γίνει μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής στα προϊόντα αυτά, τα οποία αποτελούν την πεμπτουσία της λίπανσης.

  Επειδή θεωρούμε τη θρέψη, την τροφή της τροφής μας, είμαστε προσεκτικοί στην παραγωγή, στην ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων μας, έτσι ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, να μην αφήνουν Νιτρικά Υπολείμματα στον υδροφόρο ορίζοντα και στο τελικό προϊόν της καλλιέργειας που πάει στον καταναλωτή.

Μοχθούμε για την εξασφάλιση καλύτερης τροφής για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από εξαιρετικές λύσεις ανά καλλιέργεια και είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας

Ιστορικό

sthlotheths  

Η ΒHP Βιομηχανία Παραγωγής Οργανοχουμικών Προϊόντων ιδρύθηκε το 2004, με έδρα της την Καρδίτσα. Έκτοτε παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, παραγωγή, συσκευασία και τυποποίηση υγρών οργανοχουμικών στη βιομηχανία του κλάδου.

Η πολύχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση του προσωπικού μας, οι επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας τεχνολογικό εξοπλισμό, η πιστοποίηση ISO και η συνεχής έρευνα - ανάπτυξη σε θέματα αναγκών θρέψης και καλλιεργιών είναι οι λόγοι που η ΒΗΡ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα των υγρών οργανοχουμικών.

 

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων, έχουν γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, με προτεραιότητες την παραγωγική διαδικασία, τον ποιοτικό έλεγχο, την περιβαλλοντική πολιτική και τους κανονισμούς ασφαλείας.

Αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής γεωργίας, για ένα πιο φιλικό και καθαρό περιβάλλον, στηρίζει την ανάπτυξη και προώθηση Εδαφοβελτιωτικών οργανοθρεπτικών ζωικής προέλευσης βιολογικών προϊόντων.

         
   

 ΒΗΡ η λίπανση που αλλάζει τα δεδομένα

Εγκαταστάσεις